Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE: Yksiö/kaksio työssäkäyvälle naiselle


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Laura, 08. Kesäkuuta 2017. :

Olen 24-vuotias, savuton, työssäkäyvä nainen. Luottotietoni ovat kunnossa. Etsin pitempiaikaista ja viihtyisää kotia nykyisen asunnon taloyhtiön pesutuvan toimimattomuuteen kyllästymisen vuoksi. Lemmikkejä minulla ei ole, mutta tulevaisuutta ajatellen toivoisin että tässä olisi neuvotteluvaraa.

Etsin ensisijaisesti kaksiota tai väh. 35 neliön yksiötä. Alueena kiinnostaa erityisesti keskustan lähiympäristö (Tammela, Kaleva, Amuri, Tampella, Armonkallio, Iidesranta... kaikki parin kilometrin säteellä keskustasta sijaitseva kiinnostaa). Erittäin hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä sijaitsevia asuntoja voi tarjota myös kauempaa.

Toivoisin todella hyväkuntoista ja nykyaikaista asuntoa, jotta viihtyisin asunnossa pitkään. Käytännössä siis laatoitettu kylpyhuone, moderni keittiö, lattiat laminaattia/parkettia jne. Paikka pyykinpesukoneelle ehdoton, en muuta uuteen asuntoon jossa olisin jälleen pesutuvan varassa. Plussaa myös astianpesukoneesta.

Vuokratoiveeni on max. 630e/kk sis. veden. Täydellisen asunnon löytyessä tässä toki on jonkin verran joustovaraa, etenkin jos asunto löytyy kävelyetäisyydeltä keskustasta.

Laita sähköpostilla kuvia ja tietoja asunnosta, mikäli uskot sen olevan minulle sopiva. Kerron myös mielelläni lisää itsestäni.

T. Laura Å / laura.akerlund@hotmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.