Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki: Opiskelija etsii asuntoa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Claudia, 21. Kesäkuuta 2017. :

Hei! Olen Espanjasta tullut viime vuoden lopussa 16-vuotias tyttö. Luvattu työ ja hyväksytty opiskelu paikka Helsingissä. Aloitan tällä syksyllä Hiusalan perustutkinnon ja etsin opintojeni ajaksi asuntoa erityisesti kävely matkan päässä Stadin Ammattiopistosta (Pasila). Tietenkin muualtakin saa ehdottaa, kalusteilla tai ilman. En tuo mukanani lemmikkejä ja olen savuton ja en ole juhlijatyyppiä. Takuuvuokra ja vuokrat kyllä hoituu ja olen rauhallinen asuja . Tarkoitus olisi siis pysyä asunnossa koko opintojeni ajan eli kolme vuotta. Etsin asuntoa heinä- tai elokuusta lähtien. (Opintoni alkavat 10.08.2017) Haen siis ensisijaisesti halpaa (opiskelija)yksiötä tai huonetta kivasta kimppakämpästä.
Vuokra mieluusti alle 400 e/kk. Otathan yhteyttä jos asuntosi on vailla vuokraajaa, niin voisin tulla vaikka heti katsomaan asuntoa. Hyvän kämpän löytyessä voin muuttaa vaikka heti.
dididdju ät-merkki gmail.com
Puh: 044 945 3776


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.