Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TURKU, tilava yksiö hakusessa keskustan ja/tai yliopiston tuntumasta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Eerika Helin, 04. Heinäkuuta 2017. :

Hei!

Olen 21-vuotias luokanopettajaopiskelija ja etsin Turusta viihtyisää yksiötä/pientä kaksiota kodikseni pitemmäksi aikaa.

Olen luonteeltani rauhallinen ja siisti sekä pidän raha-asioistani huolta. Maksan siis vuokrani aina ajallaan. Olen savuton, enkä omista lemmikkejä. Opiskeluiden ohella käyn myös töissä ja luottotietoni ovat kunnossa.

Ihanne sijainti tulevalle kodilleni olisi lähellä yliopistoa ja/tai keskusta-aluetta. Vuokraa olisin valmis maksamaan max. 550e/kk, mutta toki opiskelijana toivoisin ,että asumiskulut jäisivat mahdollisimman pieniksi. Arvostan asunossa valoisuutta ja avaruutta sekä siisti ja neutraali yleisasu on mieleeni. Makualkovi olisi asunnossa plussaa!

Tarve asunnolle olisi 1.8. alkaen, mutta olen myös erittäin valmis ottamaan huomioon 1.9 vapautuvat asunnot, mikäli tarve vaatii.

Jos sinulta löytyisi minulle mahdollinenen koti, odotan yhteydenottoasi.

eerika.helin@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.