Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI; etsin yksiötä max 600e/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Tanja Poikonen, 26. Heinäkuuta 2017. :

Heippa!

Olen 28-vuotias juuri helsinkiläistynyt opiskelija. Alivuokrasopimukseni nykyisessä asunnossani päättyy elokuun loppuun, joten asunnon tarve on suuri ja kiireinen.
Muutin Helsinkiin kolme viikkoa sitten tekemään viimeistä työharjoittelua ja valmistumisen jälkeen tarkoituksenani on jäädä Helsinkiin pysyvästi töihin. Harjoittelun ohessa käyn osa-aikatöissä, eli vuokranmaksun tai takuusumman kanssa ei ole ongelmaa.
Luottotietoni ovat kunnossa, en polta eikä minulla ole lemmikkejä. Muutoinkin olen hyvin siisti ja luotettava vuokralainen, jolle viihtyisä ja puhdas koti on tärkeä asia.
Muuttamaan pystyn joustavasti elokuun puolestavälistä alkaen, mutta viimeistään tarvitsisin uuden asunnon syyskuun puolessavälissä. Sijainti mielellään kantakaupungin alueella tai hyvien kulkuyhteyksien päässä Kruununhaasta, jossa työpaikkani sijaitsee.

Mikäli sinulla on tarjota minulle edullista yksiötä, olisin erittäin kiinnostunut kuulemaan lisää!

Kiitos jo etukäteen!

Ystävällisesti,
Tanja Poikonen
0407296461


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.