Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

huone/väliaikainen asunto Porista, mieluiten kalustettuna


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Suvi, 06. Elokuuta 2017. :

Etsin Porista soluasuntoa, kimppakämpän sohvaa tai pientä asuntoa - mieluiten kalustettuna - syksylle 2017. Olen kaikin puolin joustava.

Unelmakohteeni olisi pieni huone kävely- tai pyöräilymatkan päässä Puuvillasta/yliopistokeskukselta ja käytettävissä elokuun lopulta loka- tai joulukuulle. Olen luotettava 30+ nainen, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Pidän yhteisestä kodistamme tai asunto-osakkeestasi hyvää huolta ja maksan mielelläni vuokravakuuden.

Aikataulut, hinnan ja muut yksityiskohdat voimme sopia. Asuntotarpeeni on osa-aikaista ja näillä näkymin vain syksylle, joten vuoden sopimusta en voi tehdä. Jos olet asuinkaverini: voin luvata olevani huomioonottava ja paikalla vain osan viikkoa, arkisin. Asuntosijoittajalle taas: Hyvään kohteeseen voin auttaa tarvittaessa seuraavan vuokralaisen etsimisessä yliopistokeskukselta.

Yhteyden saat vaikka mailitse suvi.alanko at gmail tai numerosta 0405375303


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.