Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI huone kommuunista/kimppakämpästä halutaan vuokrata | Room wanted in shared flat!


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Reetta, 10. Elokuuta 2017. :

Terve,

Etsin huonetta vähintään kolmen ihmisen kimppakämpästä/kommuunista Helsingin alueelta. Matkaa Kamppiin voisi olla enintään 45min/10km ja luonnonläheisyys/lenkkipaikat ovat plussaa. Kuljen paljon lenkkeillen ja pyörällä. Asunto voi olla kerrostalo/rivitalo/mikä vaan, kunhan sieltä löytyy oman huoneen lisäksi jokin yhteinen olotila, jossa voi kohdata muita asukkaita ja vaikka istahtaa rupattelemaan.

Olen 27, Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin oleva, työssäkäyvä, urheilullinen ja luonnonläheinen. Etsin kämppiksiksi hyvällä asenteella varustettuja ihmisiä; iällä, sukupuolella tms. ei ole väliä. Pidän sosiaalisesta meiningistä, vaikka itse olenkin melko rauhallinen. En omista lemmikkejä enkä tupakoi.

Laitatko viestiisi tietoja huoneen ja asunnon koosta, vuokrasta, sijainnista ja siitä, millaista kämppiselämää olisi tarjolla! Kiitos :)


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.