Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

[TAMPERE] Rauhallinen pariskunta etsii pitkäaikaista kotia


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Laura D. , 12. Lokakuuta 2017. :

Hei! Tässä kotielämästä nauttiva, rauhallinen sekä rento pariskunta etsii otsikonmukaisesti paikkaa jota kutsua kodiksi. Vuokranantajamme myy keskusta-asunnon jossa olemme nyt yli 3 vuotta viihtyneet ja antoi ilomielin meistä kirjallisen suosituksen.

Itse olen 29-vuotias fysiikanopiskelija ja avomieheni Juha on 27-vuotias graafinen suunnittelija. Meillä on 8-vuotias Turkkilainen angora -kissa nimeltä Emi joka on hyvin koulutettu, siisti ja rakastaa kävellä valjaissa.

Sijainti ei ole niinkään elintärkeä - etsitään alustavasti asuntoa keskustasta ja sen lähialueilta mutta liikumme mielellään pidemmällekin jos asunto vastaa toiveitamme. Tilava(hko), hyvin säilytystilaa omaava keittiö tiskikoneineen on korkealla prioriteettilistalla, kuten myös lasitettu parveke (tai pieni piha!), siistit pesutilat sekä järkevä, vähintään 48 m2 pohjaratkaisu. Toivomme säilytystilaa olevan muutenkin asunnossa riittävästi. Nykyisen asunnon lailla pieni sauna on toki plussaa, muttei missään nimessä pakollinen!

Etsimme tosiaan pitkäaikaista vuokrasuhdetta jotta voimme asettua aloillemme. Meistä saat hyväkäytöksiset, rehelliset ja huomioonottavaiset asukkaat, joten mikäli koet että juuri Sinun asuntosi voisi olla se koti mitä etsimme, otathan ihmeessä yhteyttä!

Toiveikkain terveisin,
Laura, Juha sekä Emi

p. 045 697 4399
s. laura.dziadulewicz [at] gmail [.] com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.