Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE kämppiksiä kimppakämppään


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt I.R., 29. Marraskuuta 2017. :

Etsin ihmisiä muuttamaan kanssani Tampereelta kimppakämppään. Yhdessä asuminen on halvempaa ja sopivan hintainen asunto löytyy helpoiten yhdessä. Tarkoitus olisi muuttaa keskustan alueelle.
Olen itse 30-vuotias mies, ammatiltani filosofian maisteri. Olen siisti, mukava, älykäs, toiset huomioiva, avarakatseinen, suvaitsevainen ja rauhallinen ihminen. Toivon, että mahdolliset kämppikset ovat samanlaisia. Eli hakusessa ei ole juoppoja, natseja, retkuja, tms. joiden kanssa on mahdotonta asua, vaan mukavia kulttuuri-ihmisiä joilla on hyvät tavat ja moraali kohdallaan.
Lemmikit eivät ole ongelma minulle. Olen itse eläinrakas, vaikka minulla ei lemmikkejä olekaan. Luottotiedot ovat itselläni kunnossa ja odotan että myös mahdolliset kämppikset hoitavat raha-asiansa.
En piittaa omasta puolestani ovatko kämppikset mies- tai naispuolisia, gootteja tai punkkareita, homoja vai heteroita, tms. koska sillä ei toimivan yhteisasumisen kannalta ole mitään merkitystä.
Tarkoitus olisi muuttaa Tampereelle heti kun sopiva asunto ja kämppikset löytyvät.
Yhteydenottoja voi laittaa osoitteeseen ikakikalio@gmail.com

t. I.R.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.