Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Turku: etsitään kaksiota tai tilavaa yksiötä alkuvuodesta 2018 lähtien, max 700¤/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Laura Saaristo, 08. Joulukuuta 2017. :

30-vuotias työssäkäyvä nainen etsii vuokra-asuntoa rauhalliselta ja luonnonläheiseltä alueelta. Otollisimmat alueet Länsikeskuksesta aina Vasaramäkeen asti (110-tieltä Satakunnantielle). Oltava hyvät julkiset yhteydet ja kauppa lähellä/pienen kävelymatkan päässä.

Asunto olisi uudehko, siisti kaksio tai tilava yksiö, alimmassa kerroksessa tai parvekkeellinen. Keittiö mielellään baari-tai avokeittiö, ja pieni makuuhuone (erillinen tai makuualkovi). Varaus pyykinpesukoneelle, astianpesukone plussaa.

Talo voi olla kerrostalo, puutalo, rivitalo tai vaikka paritalo, kunhan asunnon yleiskunto on siisti, asunto olisi suht valoisa ja suihkutilat/keittiövarustus uudehkot.

Rauhallisessa ympäristössä olisi luontoa/puita ja otolliset ulkoilumahdollisuudet: asun tällä hetkellä isossa soluasunnossa ydinkeskustassa, mistä haluan pois melun, rauhattomuuden ja mahdollisten homevaurioiden vuoksi. Minulla ei ole kiire muuttaa, mutta toiveena olisi löytää uusi asunto tammi-helmikuun aikana.

Neliöt 35-60m2, hinta vesi-ja sähkökuluineen max. 700¤. Olisi ihanteellista, jos taloyhtiössä olisi sauna.

Olen myös kiinnostunut mahdollisuudesta jakaa isompi asunto jonkun yleissiistin ihmisen kanssa. Asunnossa olisi yhteinen keittiö ja olohuone, omassa huoneessa olisi tilaa isolle työpöydälle, jenkkisängylle sekä riittävästi kaappitilaa. Yhteinen sauna ja parveke/terassi plussaa!

Minuun saa yhteyden helpoimmin sähköpostitse: laura.saaristo@hotmail.com, tarvittaessa voit soittaa 0400172272.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.