Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Naispuoliselle siisti kalustamaton asunto huhti-syyskuu 2018, max. 700 e/kk all incl.


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Marianna, 04. Tammikuuta 2018. :

Etsin Helsingin keskustan tuntumasta/hyvien työmatkayhteyksien varrelta kalustamatonta asuntoa (mieluiten yksiötä) kattamaan ajan 1.4.2018 – 30.9.2018. Niin päävuokra kuin jälleenvuokra sopii, mutta asuntoon on voitava siirtää kirjat. Mikäli matka rautatientorille on pidempi kuin 5 km, sen soisi taittuvan junalla tai metrolla.

Olen naispuolinen 24 v. valmistuva yliopisto-opiskelija, erittäin siisti, en tupakoi, allerginen eläimille ja pölyille. Luottotiedot moitteettomat. Kunnioitan asuntoasi ja naapureitasi. Tarvitsen rauhallisen ja hiljaisen tukikohdan määräaikaisen työsuhteen ajaksi. Jatkosta voidaan keskustella, jos työ jatkuu.

Mahdollisuus maksaa esim. 1 kk vuokra etukäteen/takuuvuokrana. Vuokra enintään 700 e/kk sisältäen sähkön, veden ja netin. Ilmoitathan mitkä kustannukset sisältyvät vuokraan ja kustannusarvion muista kuluista. Minulla on oma kotivakuutus irtaimistolle. Asunnon on oltava tyhjä, sillä tuon oman irtaimistoni mukanani. Toivon kuitenkin, että asunnossa on jääkaappi-pakastin, liesi ja kohtuullisesti kaappitilaa. Plussaa olisi keittiön tupla-allas ja pyykinpesukone (tai liitäntä). Vessassa on oltava tilaa parin neliön verran.

Mikäli tahtoisit minut huolehtimaan asunnostasi, otathan yhteyttä seepiarose[at]gmail.com.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.