Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Nuori työssä käyvä nainen etsii yksiötä Tampereelta!


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Iina Reinikka, 22. Maaliskuuta 2018. :

Moi!
Hakusessa olisi oma ihana yksiö! Mitä lähempänä Tampereen keskustaa, sen parempi! Mutta ei haittaa vaikka se unelma soppi löytyisi hieman kauempaakin, kunhan on hyvät liikenneyhteydet :)
Olen 26 vuotias nainen. Käyn arkisin osa-aikaisena töissä. Kevään ja kesän aikana kuitenkin vuorot lisääntyvät ja pääsen tekemään töitä täysipäiväisesti. Kesän tullessa olen paljon poissa, kun alan kiertämään ympäri Suomea töiden takia. Hektisen elämäntyylin johdosta on koti lähinnä paikka missä käyn nukkumassa ja syömässä, jonka takia olen aika hiljainen asukas. Ikävä kyllä luottotietoni eivät ole kunnossa, kun nuorena hölmöilin ja nyt makselen niistä mokailuista. Toivon että joku lämminmielinen olisi valmis vuokraamaan asuntoaan, nuoruuden hölmöilyistäni huolimatta. Koska olen tällä hetkellä vielä osa-aikainen niin takuusitomus ja vuokra tulisivat Kelalta suoraan aluksi, kunnes työni lisääntyvät. Jos sinulla on tarjota yksiötä hiljaiselle ja siistille karjalaistytölle ota rohkeasti yhteyttä! :) Pystyisi muuttamaan vaikka samantien kun sopiva asunto tulee vastaan!


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.