Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE Yksiö/kimppakämppä kesäksi


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jenni, 24. Maaliskuuta 2018. :

Hei!
Olen 27-vuotias työssäkäyvä nainen, joka etsii edullisempaa asuntoa kävelymatkan päästä ydinkeskustasta. Tarvetta on ainakin näin kesän ajaksi 01.05. alkaen suunnilleen elokuun loppuun saakka. Aikeissani on säästää syksyllä mahdollisesti alkavia opintoja varten nykyistä edullisemman asunnon muodossa.
Etsinnässäni ja toiveissani siintääkin siis noin 15m huone tai 20m ylöspäin oleva kalustamaton yksiö max 380e kuukausivuokralla. Asun tällä hetkellä Tammelassa, mutta länsipuoli kaupungista ( Amuri, Pyynikki, Kaakinmaa ) kutkuttaisi vaihtelun vuoksi. Tämä ei tosin ole mikään elinehto, jos vain max 2km työmatka toteutuu.
Olen suhteellisen rento ja mukava ihminen, jolta löytyy aikaisempaa kämppiskokemusta yhteensä 2 vuoden ajalta. Viihdyn paljon itsekseni piirtämässä tai soittamassa, mutta omaan myös sosiaaliset taidot, joten päivän kuumimpien juorujen vaihtaminen kahvikupposen tai ajan viettäminen illanistujaisissa sujuu myöskin. :) En järjestele mitään yön yli kestäviä jatkobileitä, en polta eikä mukanani muuta lemmikkejä, mutta hirveä kasa viherkasveja kylläkin.
Luottotietoni ja kotivakuutukseni ovat kunnossa ja kykenen maksamaan 1kk vuokraa vastaavan summan takuita. Muuttamaan pääsisin siis 1kk irtisanomisajan mukaan jo 01.05. ja tarvetta asumukselle minulla olisi suunnilleen elokuun loppuun saakka.
Laita sähköpostia ja kerro hieman asumuksesta tai kämppiskriteereistäsi niin käydään vaikka kahvilla tutustumassa :)

arola.jenni@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.