Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI, etsitään kalustettua yksiötä ajalle 1.5.-31.8.


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jenni, 04. Huhtikuuta 2018. :

Hei!

Olen tulossa Helsinkiin töihin ja etsin kohtuuhintaista (max 750e) yksiötä mieluiten ajalle 1.5.-31.8., mutta vuokrasuhteen aloitus- ja lopetuspäivämäärissä voin joustaa. Toivoisin asunnon olevan edes osittain kalustettu. Olen ostanut oman asunnon pk-seudulta, mutta se valmistuu vasta syys-lokakuussa, joten mikäli asunnossa voisi asua pidempäänkin niin ilmoitathan!

Olen 25-vuotias työssäkäyvä opiskelija. En tupakoi, enkä omista lemmikkejä. Arvostan rauhallista taloyhtiötä ja pihapiiriä, enkä ensisijaisesti etsi asuntoa ydinkeskustasta. Toivealueina muun muassa Meilahti, Haaga, Ruskeasuo, Pasila, Vallila, Kumpula, Arabianranta.. yms. Voit kuitenkin tarjota asuntoa myös muualta hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Työpaikkani sijaitsee Ruoholahdessa. Autopaikka ja astianpesukone olisi plussaa, muttei pakollisia.

Otathan piakkoin yhteyttä, mikäli sinulla voisi vapautua kesäksi kiva asunto! Jos sinulla on kuvia asunnosta, laitathan niitä myös sähköpostitse tulemaan.

jenni.jasmin(at)gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.