Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE, etsitään pientä kaksiota tai yksiötä keskusta-alueelta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Roosa Käsmä, 15. Huhtikuuta 2018. :

Hei!
Olen 23-vuotias opiskelija ja etsin äkillisesti muuttuneiden asumisjärjestelyjen takia uutta kotia Tampereen keskusta-alueelta. Hakusessa olisi yksiö tai pieni kaksio (tilaa toivoisin löytyvän vähintään n. 30m2 verran, mutta en ole ehdoton), ja toiveena, että vuokran ja vesimaksun yhteissumma olisi maksimissaan n. 600¤. Muuton pitäisi tapahtua viimeistään 1.6, mutta olen avoin myös toukokuun puolella vapautuville vaihtoehdoille.

Olen luotettava, rauhallinen ja savuton toisen vuoden yliopisto-opiskelija ja kaipaisin itselleni pitkäaikaista kotia jossa asua. Minulla ei ole meluisia harrastuksia enkä välitä kotibileiden järjestämisestä. Luottotietoni ovat kunnossa ja kotivakuutuksen ottaminen on minulle itsestäänselvyys.

Mukanani muuttaa pieni kaksivuotias Pasi-kissa, joka on hiljainen, kiltti ja sisäsiisti tapaus. Kissa on kastroitu pienenä, joten se ei ole oppinut mouruamaan tai merkkailemaan paikkoja.

Vastaan mielelläni mahdollisiin lisäkysymyksiin itsestäni niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin.

Terkuin,

Roosa
roosa.kasma@hotmail.com
0443001700


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.