Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tampere: Haussa yksiö mielellään pidemmäksi aikaa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jenny, 11. Toukokuuta 2018. :

Hei.
Etsin asuntoa Tampereelta viimeistään 1.6. alkaen. Olen työssäkäyvä, siisti ja tupakoimaton 30-kymppinen nainen. Mukanani muuttaa kaksi keski-iän kynnyksellä olevaa sisäsiistiä kissaa, jotka eivät tähän mennessä ole aiheuttaneet asumuksissa tuhoja, kuten en minäkään. Luottotietoni ovat tietenkin kunnossa.

Mieluiten muuttaisin keskustan tuntumaan, mutta Länsi-Tampere kiinnostaa myös varsin paljon. Toisaalta, mikäli hyvä asunto löytyy, en ole sijainnin suhteen kovin ronkeli. Vuokrasumman toivoisin olevan 600¤/kk tai alle. Tärkeää on myös, että normaalikokoinen pyykinpesukone mahtuu asuntoon ja sille on liitäntä.

Mikäli etsit luotettavaa ja asiansa hoitavaa vuokralaista ja sinulla olisi tarjota kiva koti minulle, soitathan tai laitathan viestiä/sähköpostia.
Ystävällisin terveisin, Jenny

040 165 1117 / jenny.epailys@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.