Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki, yksiö kantakaupungista


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Riia T, 17. Heinäkuuta 2018. :

Olen 26-vuotias nuori nainen ja olen maisterivaiheen kauppatieteiden opiskelija. Olen palaamassa vaihto-opiskelemasta elokuun lopulla ja etsin syyskuussa vapautuvaa yksiötä, jossa vuokra olisi maksimissaan 750 e/kk. Olen savuton ja luottotietoni ovat kunnossa. Palaan vanhaan työpaikkaani rahoitusyhtiöön työskentelemään osa-aikaisesti opintojeni ohella. Päiväni kuluvatkin lähinnä opiskellessa, töissä tai tallilla hevosten parissa.

Mieluisia alueita asunnolle olisivat Kallio, Vallila, Alppila, Töölö tai Meilahti, mutta myös muualta voi tarjota. Asunnossa tulisi olla vähintään 20 neliötä, mutta myös pienempi voisi sopia mikäli asunnossa on parvi. Keittiön tulisi olla toimiva, sillä pidän ruuanlaitosta. Olen myös erittäin siisti, joten pidän asunnon hyvässä kunnossa. Astianpesukone- ja pyykinpesukoneliitännät ovat plussaa.

Yhteydenotot whatsappilla +51943754045 tai sähköpostilla riia.toivonen@hotmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.