Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tampere, Kauppi: Autotalli, 1h, varasto ym.


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Opiskelija, 23. Heinäkuuta 2018. :

Hei!

Tämä ilmoitus on nimetön, koska haluan kertoa rehellisesti tilanteeni. Avoimuuteni saattaa vaikuttaa myös työpaikan saantiin negatiivisesti, joten siksi nimetön ilmoitus.
- Otan yhteyttä henkilökohtaisesta sähköpostista/puhelinnumerosta mahdollisiin vuokranantajien yhteydenottoihin.

Olen korkeakouluopiskelija ja ikäni on kolmenkympin nurkilla. Mukanani muuttaisi vanhempi sisäsiisti koira, jolla vahtihaukku (on kuitenkin kiltti kuin mikä). Perheeni (avioliitossa) jää toisaalle maantieteellisesti katsottuna Suomeen kun itsellä olisi tarkoitus saattaa opintoni Tampereella loppuun.
Asunnoksi käy: yksiö, autotalli, varasto ym.

Voidaan vuokranantajan niin halutessa sopia määräaikainen vuokrasuhde aina suhteessa maksettuihin vuokriin. Esimerkiksi elokuussa pyrin maksamaan 3-4 kuukauden vuokran, riippuen vuokran suuruudesta.

Eli olen ollut yrittäjä ja nähnyt enimmäkseen sitä yrittämisen nurjaa puolta. Velvotteita yritystoiminnasta on jäänyt useampi kymmenen tuhatta joka sisältää myös vuokravelkaa vuodelta 2011. Nämä ilmenee myös luottotietorekisteristä.
-> Tämän vuoksi en usko, että luottoa yksityiseltä sektorilta kauheasti löytyy.
-> Voin toimittaa muutamat edellisten vuokranantajien yhteystiedot, jotta mahdollinen uusi vuokranantaja voi varmistua esimerkiksi siisteydestäni, vuokranmaksun onnistumisesta jne..

Miksi tein tämän hakemuksen?
- Tämä on oikeastaan viimeinen mahdollisuus. Olen tehnyt alkukesästä ns. suurempien yhtiöiden hakemukset, eikä ole tullut vastausta.
- Olen pyytänyt apua asunnon hankkimisessa seurakunnalta ja sosiaalineuvontapalvelusta. Vastauksen sain, että eivät auta.


- En tule saamaan mitään muuta tukea kuin opintotukea (kun vaimollani on "niin hyvät tulot"). Etsin tässä samalla työtä koulun ohelle, jolla kustantaisin sitten muunmuassa asumismenoja. Etsiminen ei toistaiseksi sekään ei ole tuottanut tulosta.

- Mitä enemmän vuokra ylittää 400e/kk, sitä suuremmalla todennäköisyydellä en pysty tarjousta ottamaan vastaan.
- Ennen vuokrauspäätöstä vuokranantajalla on mahdollisuus tavata minut sekä myös niin halutessaan mukanani muuttavan koiran.

Ps. Jos epäilen sinun olevan toimittaja, en tule vastaamaan viestiisi.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.