Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI - Yksiö etsinässä viim. 1.11. alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jaakko Huttunen, 20. Syyskuuta 2018. :

Hei,

olen 30-vuotias mies, joka etsii yksiötä Helsingistä hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrelta. Asunnon ei tarvitse olla kantakaupungissa. Arvostan hyviä peruspalveluita ja ulkoilumaastoja. Käyn vakityössä Helsingin kantakaupungissa.

Asunto sopisi olla kompaktin kokoinen, 20-30 m2. Asunnon kunto voi olla tyydyttävä tai hyvä. Maksimivuokra olisi 720 ¤/kk. Tästä toki voidaan neuvotella, jos asunto on erityisen hyvä. Plussaa olisi jos löytyisi tilava keittiö, jossa ruuanlaitto onnistuu. Ruuanlaiton lisäksi harrastan jalkapallon peluuta kilpatasolla, kuntosalia, pyöräilyä ja lukemista. Muun ajan vietän kavereiteni kanssa. Olen rauhallinen ja luotettava kaveri, kehen vuokranantaja ja naapurit voivat luottaa. En polta enkä omista lemmikkejä, myös luottotietoni ovat kunnossa.

Takaan että pidän asunnostasi hyvä huolen, joten otathan rohkeasti yhteyttä!

Terveisin,

Jaakko Huttunen
0449707798
jaakko.huttunen88@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.