Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tampere|Asuntoa Etsien. Länsi, Pohjois, Etelä, Itä.


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Markus, 28. Syyskuuta 2018. :

Morjens. 1200¤ purkissa esim. palkoista. Etsin 28-42m2 max 540¤ asuntoa. Olen ystävällinen, en tupakoi enkä juo alkoholia. Työskentely ja eläminen hankalaa nykyises asunnos. 3x Työtarjousta tullut. Valitsin yhden, mutta piti viivyttää asunnon / talon takia :/ Teen pääosin Verkko suunnittelu työtä.

Muuton Syy: Häirintää, Musiikki ym. Ryminää satunnaisesti. Työhön ei voi keskittyä tässä talossa. Haluaisin työelämään että voisi korjata taloutta ym. :) Isännöinti passiivista. Naisasukas lähti metelin vuoksi. Käytävän äänet kuuluvat herkästi ja nuoriso paukuttaa. Asunnossani ei suihkua, alakerran suihkutilassa ihmiset kävelevät kengät jalassa. Oman suihkun haluaisin niin helpottaisi.

Nyk. asuntoon Sammonkatu 15 Remontin alta. Siinä asuin 6v. ilman takaajaa. 17x asunto esittelys käynyt 1.5 lähtien. Lähettänyt myös 15+ viestiä verkon kautta, mutta ei onnea :( 5x kk tätä on Masentavaa.

V.antaja: "Markus 060180 vuokralaisenani Iidesrannassa 4/2016> 31.12.2017 saakka kunnes myin osakkeeni, v.sopimus jatkui uuden omistajan kanssa. Markus on hoitanut vuokransa hyvin, maksanut sopimuksen mukaisesti! Muutenkin hyvä asukas. Niinisalossa 16.4-2018 Tero Lähteenmäki 040-7419559"

Täysi Masennus: 22.9 yksityisen asunto omistajan kanssa tein sopimuksen että Takaaja Veli lähettää emailin jossa kertoo takauksesta ja tavataan 25.9 Sokoksen alakerran kahvilas klo 17:30 V.sopimuksen teon merkeissä. 25.9 perui vuokrauksen klo 17:42 kun kaikki valmista :/ Sanoi että oli 15min kierrellyt pöytiä etsien minua. Kirjoitti perumisen jälkeen että oli pohjakerroksen kahvila jonne halusi tapaamisen. Hän 1:nen henkilö tarjoamaan asuntoa 1.5 jälkeen.

Odotin maantasolla olevas kahvilas eli siten kuin oli hänen lähettämäs emailis 22.9. Herkku Ravintola on pohjakerrokses ja se ei ole kahvila sen tiedän. Hän itse mainitsi väärin tapaamis paikan ja sitten perui Vuokraamisen :/ Kirjoitti että Väärinkäsitys ja harmittaa puolestasi vaikka perui vuokraamisen ja olen korkea ehdokas hänen asuntoon myös jatkossa. Ottaa taukoa eikä vuokraa sitä vähään aikaan. Energiat lähti täysin 25.8 lähtien kun tälläistä kohtelua :/

Luotto Merkintä hölmöinä nuoruus vuosina. Korjailen aina kun pystyn. Olen Maksukykyinen. 0x Vuokra merkintöjä. Nykyisessä Isoveli Takaajana. Hänen Ranch: www.facebook.com/Evola-Ranch-1727058197505890/ Tuskaista koska jopa M2 Firma joka ei välitä luottomerkinnästä Ei valinnut 1.10 valmistuvaan taloon @Härmälänranta :/ Kävin talon esittelyssä. Eivät ymmärrä kuinka stressaava tämä tilanne.

Toiv. eivät ottaneet henkilöitä joilla Puhdas Rekisteri koska olisi väärin heidän politiikkaa ajatellen ja kun jättivät minut ojaan siitä talosta. Talousnevojan tavannut ja velkaneuvonta tapaaminen kun saa ajan. Satunnaisesti 24/7 ryminää 2x suunnasta. Alkoi syksyl 2017. Isännöitsijä ehkä liitossa osake omistajan kanssa.

Ystävällisesti: Töihin haluava Epäonninen.


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.