Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE etsin opiskelijabudjettiyksiötä 1.3. alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Henna Kola, 22. Tammikuuta 2019. :

Olen vuonna 1994 syntynyt julkaisutuotannon opiskelija ja tarvitsen erosta johtuen uuden asunnon 1.3. alkaen. Vanha asunto täytyy olla tyhjennetty ja siivottu helmikuun loppuun mennessä.

Olen rauhallinen ja perussiisti vuokralainen ja maksan vuokrani ajallaan. Luottotiedot ok. Karvaisia lemmikkejä ei ole, pieni akvaario löytyy. En harrasta musiikin huudattamista tai muutakaan riehumista.

Sijaintitoiveina olisi joko kävelymatka keskustaan tai Hervanta, mutta bussireittien varrelta käy muukin sijainti. Budjettina olisi max. 530¤/kk mutta mieluusti alle 500¤/kk. Asunnon ei tarvitse olla hieno tai suure, kunhan oma suihku ja keittiö löytyy. Persoonallisuudesta plussaa!

Onko sinulla minulle uusi useamman vuoden koti? Laita sähköpostia kola.henna@outlook.com tai soita puolenpäivän jälkeen numeroon 0408343389!


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.