Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Etsitään vuokra-asuntoa Tampereelta >650e/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Leevi Nuotio, 29. Tammikuuta 2019. :

Moi! Haluaisin vuokrata mahd.pian mielellään rivitaloasunnon/omakotitalon n.20km säteellä keskustasta. Muitakin saa tarjota. Pitkäaikainen asunto etsinnässä. Sijainnilla tai asunnon muodolla ei niin väliä kunhan talo on rauhallinen asua. Metsä lähellä on plussaa. Sisäilma oltava kunnossa. Vuokra max 650e/kk.

Olen 22-vuotias nuorimies ja minulla on todella hyvin koulutettu käyttölinjainen saksanpaimenkoira uros (n.1,5v) lemmikkinä. Koirani on sisäsiisti eikä riko paikkoja tai pidä meteliä sisällä. Itse olen rauhallinen, raitis ja savuton vuokralainen. Luottotiedot on kunnossa ja olen varma vuokranmaksaja. Vuokra-asumisesta on kokemusta yli 3 vuotta eikä ikinä ole ollut mitään ongelmia vuokran maksamisen kanssa tai vuokralla asumisen kanssa.

Olen asunut nyt yli vuoden Hervannassa kerrostalossa vuokralla (54m2/690e/kk) ja suurin syy miksi haluan vaihtaa asuntoa on se että täällä ei saa nukkua öisin rauhassa yhden naapurin takia. (Ryyppää ja metelöi kaiket yöt eikä valittaminen auta.) Uudessa asunnossa tärkein kriteeri on saada kotirauha naapureilta.

Kerron itsestäni lisää mielelläni, ottakaa yhteyttä mikäli kiinnostuitte!
Ystävällisin terveisin: Leevi Nuotio
0456506033


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.