Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI Alppila-Kallio, haussa kaksio/tilava yksiö 31.7.2019 alkaen, MAX. 800 ¤


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Niko Koskinen, 19. Kesäkuuta 2019. :

Moi!

Nimeni on Niko Koskinen ja etsin asuntoa 31.7.2019 alkaen. Olen 32-vuotias, luottotiedot kunnossa oleva vuokralainen ja etsin uutta kotia Kallio-Alppila-alueilta ja niiden lähistöltä.

Parisuhteen päättymisen takia joudun muuttamaan mahd. pian, joten asialla pieni kiire. Olen vakituisessa työssä ja työni painottuvat iltaan/yöhön joten siksi alueet ovat hieman rajoitetut, mutta voin tietysti joustaa jos työmatka on järkevä.

Vuokrani olen aina maksanut ajallaan ja häiriöitä en ole ikinä aiheuttanut. En myöskään omista lemmikkejä, vaikka eläimet ihania ovatkin. Muutenkin rauhallinen persoona, joka viihtyy elokuvien ja musiikin parissa.

Vuokra saisi olla maksimissaan 800 ¤.

Luottotiedot voi tarkistaa halutessa.

Mikäli sinulla on tarjota minulle mahdollisesti uusi koti niin otathan yhteyttä! Parhaiten minut tavoittaa päivällä klo 11-16.

Yst. terv.

Niko Koskinen
nikokoskinen@gmail.com
0401753984


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.