Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki Kiire löytää asunto Aurinkolahti / Vuosaari / Malmi


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Sirkka, 29. Heinäkuuta 2019. :

Olen 35v Nainen ja olen työkyvyttömyys eläkkeellä joten minulla on varmat tulot ja etsin kiireellisesti asuntoa. En polta, eikä ole lemmikkejä. Olen hiljainen ja siisti vuokralainen ja pidän asunnon aina siistinä. Luonteeltani olen rauhallinen ja hiljainen asukas. Etsin vain pitkäaikaista vuokra asuntoa koska nykyinen sopimus päättyy pian.

Minulla on aikanaan luottotiedot menneet, mutta olen niitä asioita hoitamassa velkajärjestelyssä. Olen asunut nyt yksityisellä 4 vuotta ja vuokrat sekä asunto on hoidettu moitteettomasti ja tulen myös jatkossa hoitamaan. Toivottavasti joku antaisi jälleen minulle uuden mahdollisuuden.

Alueet jota etsin ovat Aurinkolahti/Vuosaari ja Malmi.
Asunnon koko saisi olla 40-70 neliötä. Vuokra max 1000eur Pääsen muuttamaan heti tai sovitusti mutta Jos löytyy mikä olisi heti vapaa niin olisi mahtava juttu.
Vielä se Vaikka olen työkyvyttömyys eläkkeellä niin pystyn varmasti maksamaan vuokrat joka kuukausi ajallaan jos esim vuokra olisi 1000/kk Kun nykyisessäkin asunnossa vuokra on 1015e. Asunto pitää olla kalustamaton ja saa olla myös 1-2 vuotta määräaikainenkin.

hki-83@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.