Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI; Lauttasaari, keskusta, Kulosaari


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Ida Levlin, 23. Elokuuta 2019. :

Moi!

Nimeni on Ida ja olen kuntoutusvapaalla oleva 30-vuotias. Etsin joustavalla aikataululla uutta pidempiaikaista kotia vanhasta talosta, omalla parvekkeella tai pihalla, 1950-luvulla rakennetusta talosta tai ennen sitä. Joko huone jaetusta asunnosta tai asunto joka soveltuu kimppakämpäksi, (yksiöt ylittävät budjettini). Asunnosta toivon pyykinpesukone- ja astianpesukonemahdollisuutta.

Olen kiinnostunut sosiologiasta, teatterista ja taiteesta. Minulla on opiskelupaikka Helsingin yliopistolla. Luottotietoni ovat kunnossa ja omaan laajan kotivakuutuksen vastuuvakuutuksineen. Pystyn maksamaan takuuvuokran enkä polta tai omista lemmikkejä. Olen kielitaitoinen, ystävällinen ja pohtiva ja minulla on rauhallinen elämäntyyli. Jaetuissa asunnoissa olen asunut vuodesta 2008 alkaen.

Mukavaa loppukesää! :)


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.