Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI Etsin asuntoa: Kallio / Alppila / Etu-Töölö


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jouko K, 04. Lokakuuta 2019. :

Hei,

etsin kohtuuhintaista, pitkäaikaista asuntoa alueelta Kallio-Alppila-Pasila-Etu-Töölö. Vähintään 20 neliötä pitäisi olla ja parvi olisi iso plussa, mutta kaikki huomioidaan. Voin maksaa 2 kk vuokravakuuden ja yhden kuukauden vuokran heti tilille. Vuokrasuhde voisi alkaa esimerkiksi marraskuun alusta, kuitenkin viimeistään tammikuussa.

Opetan Helsingin ja Vantaan opistoissa tietotekniikkaa ja filosofiaa ja lapsia Lasten Tiedekoulussa. Tulot vaihtelevat kausittain mutta yli 2000 e/kk. Luottotiedot ovat kunnossa ja parilta viimeiseltä vuokranantajalta on todistus säännöllisestä vuokranmaksusta. Nykyisestä asunnosta Kruununhaassa lähden putkiremontin tieltä.

Olen viisikymppinen mies, parisuhteessa, en tupakoi enkä juo eikä ole lemmikkejä. Harrastan luovaa kirjoittamista ja aikidoa.

Jos en pysty vastaamaan puhelimeen, kannattaa laittaa viesti tai sähköpostia; päivisin olen usein töissä ja iltaisin treeneissä.


Jouko K
p. 044-2919524
jkkivinen@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.