Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki ja seutualueet. Haussa yksiö hyvien kulkuyhteyksien päästä Helsingin keskustaa.


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jere Immonen, 13. Tammikuuta 2020. :

Olen vasta yliopistosta valmistunut 26- vuotias jyväskyläläinen. Muutan Helsinkiin uuden työpaikan ansiosta ja etsinkin nyt asuntoa 15.2.2020 alkaen. Etsin hyväkuntoista asuntoa viihtyisältä alueelta alle 25min matkan päästä Helsingin keskustaa julkisilla kulkuvälineillä.

Asunnon vuokra saisi olla max. 750e/kk, mutta tarvittaessa olen myös valmis maksamaan hieman enemmän. Toiveena olisi, että asunto olisi kooltaan yli 24m2 ja sieltä löytyisi pyykinpesukoneliitäntä. Plussaa olisi myös taloyhtiöstä löytyvä sauna ja asunnossa parveke, joskaan ne eivät ole välttämättömyyksiä.

Olen luotettava ja siisti vuokralainen. En tupakoi, enkä omista lemmikkejä. Luottotiedot ovat kunnossa. Olethan yhteydessä mikäli sinulta löytyisi tarpeisiini sopiva viihtyisä asunto.

Ystävällisin terveisin
Jere Immonen
0400504450
jereimmonen@hotmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.