Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tampere keskustan alue 1.9 alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Julia K, 04. Heinäkuuta 2020. :

Tervehdys!

Olen pian 26-vuotias nuori nainen vailla vuokra-asuntoa 1.9 alkaen. Sain AMK-opintoni suoritettua ja nyt olen siirtymässä työelämään. Työpaikkani sijaitsee Tampereen keskustassa, joten toivoisin vuokra-asunnon sijaitsevan keskustan läheisyydessä. Toiveena olisi löytää siistikuntoinen tilavahko yksiö tai pieni kaksio, jonka vuokra saisi olla 500-700euron hintahaarukassa.

Vuokralaisena olen siisti ja luotettava, luottotiedot ovat myös kunnossa. Olen asunut vuokralla muutamalla eri vuokranantajalla yhteensä kahdeksan vuoden ajan. Toiveena olisi, että äitini cockerspanieli voisi tulla 1-2 kertaa vuodessa käymään - tämä ei ole kuitenkaan pakollista.

Asunnontarpeeni alkaa 1.9.2020. Jos teillä olisi tarjota minulle vuokralle viihtyisä koti ja haluaisitte kuulla minusta vuokralaisena lisää, otattehan yhteyttä!

Ystävällisin terveisin,
Julia


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.