Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Vuokrataan hyväkuntoinen vuokra-asunto Helsingistä ja/tai pk-seudulta!


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Henna Raijas, 24. Heinäkuuta 2020. :

Hei!

Etsimme kumppanini kanssa pitkäaikaista ja hyväkuntoista vuokra-asuntoa ensisijaisesti Helsingistä.
Olemme rauhallinen ja siisti opiskelija-pariskunta. Itse valmistun sairaanhoitajaksi 12/20 ja kumppanini valmistuu vuoden 2021 Tampereen yliopistosta yhteiskuntatieteiden maisteriksi. Teemme opintojemme ohella myös töitä. Olemme savuttomia ja kodistamme varmasti hyvää huolta pitäviä. Luottotiedot on meillä molemmilla kunnossa ja vuokranmaksukykymme on varmaa.

Mukanamme on muuttamassa pieni, kiltti ja rauhallinen 5-vuotias koiramme. Koiramme on rodultaan coton de tulear, eli hyvin vähän allergisoiva rotu, eikä siitä irtoa karvaa. Koiramme ei tee myöskään tuhoja asunnoissa ja on koko ikänsä kerrostalossa asunut sekä siihen hyvin tottunut.

Tarkemmin aluetoiveinamme on ensisijaisesti; Etelä-Helsinki, Länsi-Helsinki, Pohjois-Helsinki, Idästä Herttoniemi, Herttoniemenranta ja Kulosaari. Asuntoa voi tarjota myös muualta pk-seudulta.
Etsinnässä kaksio tai kolmio, koko minimissään 40m2. Vuokra max. 1100e/kk. Toiveina parveke, rauhallinen ja savuton taloyhtiö, mutta näistä voidaan myös joustaa tarvittaessa. Astianpesukonevaraus -ja pesukoneliitäntä oltava.

Tärkeintä kuitenkin meille olisi, että asunto on sisäilmaltaan terve ja puhdas, sillä olemme muuttamassa pois sisäilmaongelmaisesta kodista.
Olemme myös kiinnostuneita lyhytaikaisista vuokrasuhteista, vaikka pääsääntöisesti etsinnässä onkin pitkäaikainen koti.

Mikäli sinulla on tarjota meille koti, olethan yhteydessä. Meistä saisit varmasti pitkäaikaiset, kodistaan hyvää huolta pitävät ja rauhalliset vuokralaiset.

Ystävällisin terveisin,
Henna Raijas ja Vili Kandic


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.