Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI 1h/k-2h/k(+parv) 01.09. alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jenni, 01. Elokuuta 2020. :

Moi!🍀

Olen liki kolmekymppinen sisustuspuuseppä Turusta. Muutin tänne parisen vuotta sitten täydentääkseni koulutustani ja työllistyäkseni lähemmäksi omaa alaani rakentamisen ja remontoinnin pariin. Nyt mulla kävikin hyvä nakki, sillä alan töitä olisi tiedossa syyskuusta alkaen.
Etsinnässäni onkin siis tilava yksiö/pieni kaksio viimeistään 01.09. alkaen.

Neliöitä toivon löytyvän vähintään 27m ja vuokran olevan siinä 750¤/kk paikkeilla. Pientä joustonvaraa löytyy, mutta toivon, että netin ja veden kanssa summa jää 800e/kk paikkeille. Tulevasta kodistani olisi hyvä löytyä pesukoneliitäntä, sekä kokkaukseen soveltuva keittiö. Viherpeukalona myös asunnon valoisuus on tärkeää ja erittäin suurena plussana pidänkin sitä jos ikkunoita löytyy enemmän kuin yksi ja jos niistä joku sattuukin osoittamaan jonnekin puistoon. 😊 Viihdyn parhaiten vanhemmassa asuntokannassa leveine ikkunalautoineen, mutta myös uusien asuntojen terassiparvekkeet saavat allekirjoittaneen sukat pyörimään jaloissa!
Alueina minua kiinnostavat eniten Etelä-Haaga, Taka-Töölö, Meilahti, Munkkiniemi, Kallio, Alppila, Vallila, Hermanni, Toukola, sekä Käpylä. Muitakin alueita saa ehdottaa kunhan päivittäinen kulkeminen julkisilla Metsälässä sijaitsevalle toimistollemme ei käy liian rankaksi. (Max 35min suuntaansa)

Vuokravakuuteni käytän Takaamon palvelua, mikä tarkoittaa ainakin sitä, että luottotietoni ovat puhtaat. En myöskään polta eikä mukanani saavu lemmikkejä. Kissasta tai kahdesta olen haaveillut jo vuosia, mutta en pidä sitä juuri nyt välttämättömänä. Mukava plussahan myönteinen suhtautuminen asiaan toki olisi. :)

Olen kokenut vuokralainen ja niin sopuisa naapurielo kuin taloyhtiön sääntöjen noudattaminen ovat tuttua kauraa. Kun en ole ahkeroimassa töissä vasaran ja naulojen kanssa, olen joko säveltämässä kera laulun, pianon ja/tai kitaran, bänditreeneissä, maalaamassa, muovailemassa massaa, käsitöiden parissa, luonnossa, pelaamassa pelejä tai vain kahvittelemassa ystävieni kanssa jossain ihanassa pikku kuppilassa kirpparikierroksen päätteeksi.

Löytyykö sulta asunto, jota voin kutsua kodiksi pitkään?


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.