Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki Kalustettu yksiö Töölöstä, vuokra-aika sovittavissa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Inka Rantanen, 05. Syyskuuta 2020. :

Vuokraan kalustetun yksiön Töölöstä ajalle 28.9.2020-31.3.2021. Vuokraväli kuitenkin neuvoteltavissa, joten kysy rohkeasti lisää.

Kaunis ja neliöitään avarampi yksiö parhaalta paikalta Helsinkiä. Baarikeittiö on todellinen tilaihme, ja muutenkin säilytystilaa on kaksion edestä. Tilava eteinen (kuvassa taustalla) ja v. 2016 putkiremontin yhteydessä uusittu raikas, tilava ja tyylikäs kylpyhuone (lisää kuvia saatavilla 14.9.) Korkea katto, lankkulattia ja syvä ikkunalauta henkivät aitoa töölöläisromantiikkaa. Pesukone ja kaikki mitä asumiseen (halutessasi myös liinavaatteet, siivoustarvikkeet, joulukoristeet jne) tarvitset löytyy.

Keskeinen sijainti, kymmeniä busseja ja ratikat muutaman sadan metrin päässä, ihania kahviloita ja ravintolaita naapurissa; kuitenkin todella rauhallista aluetta, paljon puistoa ja lähellä merta. Keskustaan pääsee julkisilla usealla tapaa, n. 10 minuutissa.

Vuokra 750e/kk sisältäen veden, sähkön ja netin. Vuokravakuus 375e. Vuokralaisen tulee olla vastuullinen ja siisti. Esittelen asuntoa välillä 14.-20.9. ollessani Helsingissä - otathan kuitenkin mahdollisimman pian yhteyttä, mikäli kiinnostuit!


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.