Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Turku/lähialueet, Halutaan vuokrata asunto/toimitila 50-80m2


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jarno, 16. Lokakuuta 2020. :

Turku/lähialueet. Halutaan vuokrata 50-80M2 asunto/toimitila. 38-vuotias yksityisyrittäjä etsii itselleen asuntoa/toimitilaa. Olen AV- alan yrittäjä ja pääasiassa keskityn ääni- ja videotuotantoon(radiomainokset, yritysvideot, äänen jälkikäsittely, miksaus..ym.)
Etsinkin nyt rivitalon päätyä, omakotitaloa, liiketilan yläkertaa, puutaloa kellarilla…ym.
Tärkeintä olisi että asunnosta löytyy tilat n.30 m2 + studiolle/toimistolle, jossa työskentely tapahtuisi. Tulen itse akustoimaan tilan, mutta tärkeintä on että alla/yllä/heti seinän takana ei olisi naapureita, sillä työskentelen usein iltaisin/öisin/viikonloppuisin. Asunnon kunnolla ei ole merkitystä, sillä vasara ja porakone pysyvät kädessäni, joten pystyn tekemään remonttia sopimuksen mukaan. Mielummin kulmat jopa vähän vinossa, kuin kiillossa. Mummonmeininki ok.

Turku/lähialueet n. 20 km. säteellä. Vuokra miel. max 750¤
Luottotiedot kunnossa. Kotivakuutus. Ei lemmikkejä. Pitkäaikaiseksi vuokralaiseksi. Pystyn hoitamaan heti vaikka parin kuukauden vuokran etukäteen.

Vinkkaa musta kaverille, jos ei itseltä löydy mestoja.

Rauhaa ja syksyjä

Jarno


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.