Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI/Etsitään kaksiota max. 1400€


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Elisa Pehkonen, 20. Maaliskuuta 2021. :

Etsimme avomieheni kanssa pitkäaikaista, noin 55-65 neliön kaksiota Helsingin kantakaupungin (Töölö, Kamppi, Vallila etc.) alueelta. Toivomme hyväkuntoista kotia, jossa on tilaa tehdä ruokaa ja rauhoittua töiden jälkeen. Toivomme myös rauhallista taloyhtiötä ja ettei taloyhtiöön ole tiedossa isoja remontteja lähiaikoina.

Työskentelemme molemmat tv- ja elokuva-alalla. Olemme luotettavia ja siistejä vuokralaisia. Mukanamme muuttaisi kaksi sisäsiistiä vanhuskissaa, jotka eivät ole koskaan tehneet tuhoja asuntoihin.

Minulla on vielä vuoden verran luottohäiriömerkintää (ei vuokrarästeistä, ei pikavipeistä) josta kerron mielelläni lisää sähköpostitse asunnontarjoajille. Miehelläni on luottotiedot kunnossa sekä omistusasunto Espoossa vuokralla.
Todistamme tulomme mielellämme tarvittaessa.

Ota yhteyttä sähköpostitse elisa.pehkonen@gmail.com niin katsellaan jos sinulla olisi tarjota meille meidän unelmiemme koti!


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.