Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki: Asunto alkaen 31.5.-21


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Virve Puro, 23. Maaliskuuta 2021. :

Hei!
Olen 51-vuotias viittomakielinen, puhuva kuuro nainen Turusta. Syntyjäni olen helsinkiläinen. Nyt haluaisin palata syntysijoilleni, joten etsin asuntoa Helsingistä. Ikääntyneet vanhempani ja kaksi aikuista poikaani asuvat Helsingissä, ja haluaisin muuttaa lähemmäs heitä.

Turussa olen asunut nykyisessä vuokra-asunnossani nyt kuusi vuotta, ja maksanut vuokran säännöllisesti. Nykyiseltä vuokranantajaltani saa tarvittaessa suosituksen. Vuokran olen aina maksanut kahdessa osassa; ensimmäisen osan, kun saan Kelan asumistukea, ja toisen osan kun saan Kelan työttömyyspäivärahan. Olen työtön työnhakija.

Vuokra max. 700 euroa olisi erittäin hyvä minulle, koska Helsingin raja on 694 euroa yksinasuvalle (Kela). Vuokravakuus huomioidaan, ja se tulee Kelalta.
Asunnon koko tilava yksiö tai pieni kaksio, vuokra max. 700 euroa.
Minulla ei ole lemmikkejä.

Muutto onnistuisi aikaisintaan touko-kesäkuun vaihteessa, jotta ehtii irtisanoa nykyisen asunnon. Myöhempikin ajankohta käy.

Minuun saa yhteyden joko sähköpostilla puro.virve@gmail.com tai Whatsappin kautta (045-6777 570). Voin myös halutessasi soittaa sinulle etätulkkauksen kautta, jos haluat keskustella kanssani. Minulle ei siis ole mahdollista soittaa, koska olen kuuro.

Ystävällisin terveisin

Virve Puro


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.