Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki: haussa siisti, pitkäaikainen asunto aikuiselle työssäkäyvälle naiselle


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Minttu, 27. Toukokuuta 2021. :

Hei,
etsin laajasti Helsingin katakaupungista siistiä, pitkäaikaista ja suurimmat remontit läpikäynyttä vuokra-asuntoa. Lähtökohtaisesti etsin yli 30m2 asuntoa, pienemmistä olen kiinnostunut jos pohjaratkaisu on järkevä. Vuokra max 770 e.
Olen aikuinen, 40-vuotta täyttävä työssäkäyvä nainen, jolla luottotiedot kunnossa, eikä muitakaan merkintöjä. Työskentelen vakituisissa työsuhteissa kaupan alalla myyjänä sekä kulttuurialalla some-viestinnän ja sisällöntuotannon tehtävissä. Olen lojaali ja maksukykyinen henkilö, joka arvostaa pitkiä vuokra- ja työsuhteita.
Asun nyt ihananassa pikkuyksiössä Sörnäisissä hyvälle vuokranantajalle, eikä tällä hetkellä uhkaa asunnon menetyksestä. Haussa kuitenkin aikuisen ihmisen makuun mukava ja isompi asuntoratkaisu. Etsin nättiä kotia, enkä ole kiinnostunut epämääräisistä ja kulahtaneista asunnoista (niissä on nuorena ehditty jo viettää vuosia :)).
Ota yhteyttä, jos sinulla tarjolla jotain mieleni mukaista. Kiire minulla ei varsinaisesti ole ja aikataulut on järjesteltävissä. Minusta saa rauhallisen, lemmikkieläimettömän ja savuttoman vuokralaisen, joka arvostaa esteettisyyttä ja kaupungin hienoa lähiluontoa ja kulttuurielämyksiä.
Yst. terveisin, Minttu
email: minttumariia@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.