Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI kantakaupunki, etsin siistiä, suuret remontit läpikäynyttä asuntoa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Minttu Maria, 25. Heinäkuuta 2021. :

Hei,
etsin Helsingin katakaupungista siistiä, pitkäaikaista, suurimmat remontit läpikäynyttä vuokra-asuntoa. Lähtökohtaisesti etsin yli 28m2 asuntoa, pienemmistä olen kiinnostunut jos pohjaratkaisu todella järkevä. Vuokrakatto 760e.
Olen aikuinen, 40-vuotias työssäkäyvä nainen, jolla luottotiedot kunnossa. Työskentelen vakituisissa työsuhteissa kaupan alalla myyjänä sekä kulttuurialalla some-viestinnän ja sisällöntuotannon tehtävissä. Olen lojaali ja maksukykyinen henkilö, joka arvostaa pitkiä vuokra- ja työsuhteita.
Asun nyt ihananassa pikkuyksiössä Sörnäisissä hyvälle vuokranantajalle, eikä tällä hetkellä uhkaa asunnon menetyksestä. Haussa kuitenkin aikuisen ihmisen makuun isompi asuntoratkaisu. Etsin siistiä, nättiä kotia, enkä ole kiinnostunut kulahtaneista ja epämääräisistä asunnoista.
Ota yhteyttä, jos sinulla tarjolla jotain mieleni mukaista! Varsinaista kiirettä minulla ei ole muuton suhteen, joten aikataulut on järjesteltävissä. Minusta saa rauhallisen, lemmikkieläimettömän ja savuttoman vuokralaisen, joka on tunnollinen vuokranmaksaja ja vastuullinen asukas.
Yst. terveisin, Minttu
email: minttumariia@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.