Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI: etsinnässä kaksio/kolmio


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Elli Sedergren, 24. Marraskuuta 2021. :

Hei vuokranantajat

Etsimme puolisoni kanssa kaksiota tai kolmiota 1.1.2022 alkaen kantakaupungista tai sen läheisyydestä (ulkorajoina suunnilleen lännessä Lauttasaari, pohjoisessa Pitäjänmäki ja idässä Hermanni). Myös kohteet Helsingissä, joista on hyvät kulkuyhteydet Lohjan suuntaan ovat mahdollisia.

Toivomme, että asunnossa olisi väh. 45 neliötä sekä astianpesukone. Myös paikka pyykinpesukoneelle on toivottava. Töiden vuoksi tarvitsemme myös mahdollisuuden pysäköidä auto lähelle asuntoa. Mukana muuttaa allergisoimaton, rauhallinen ja kerrostaloelämään tottunut isovillakoira Viljo. Vuokraa olemme valmiit maksamaan noin 950e tai sen alle/kk.

Meistä saat luotettavat ja kotia kunnioittavat vuokralaiset. Emme tupakoi ja luottotiedot ovat molemmilla kunnossa. Itse valmistuin hiljattain terveystieteen maisteriksi ja olen työelämässä. Puoliso valmistuu erityisopettajaksi (kasvatustieteiden maisteri) joulukuussa ja on sen myötä siirtymässä työelämään tammikuun alussa tai jo aiemmin.

Jos sinulla on tarjota meille koti tammikuun alusta alkaen, otathan rohkeasti yhteyttä!

Ystävällisin terveisin ja yhteydenottoasi odottaen,

Elli Sedergren ja Aleksi Nissinen


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.