Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Pieni perhe etsii OK-taloa/pientä maatilaa vuokralle pirkanmaalta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Nepu, 10. Tammikuuta 2022. :

Etsimme kotia pirkanmaan alueelta, omasta rauhasta, luonnon läheltä. Meidän laumaan kuuluu Äiti, Tytär, kolme lammasta, kanoja, koira ja kisut.

Olemme asuneet monta vuotta pienmaatilalla ja nyt olisi tarkoitus aloittaa pirkanmaalta uusissa maisemissa lähellä opiskeluja ja tulevaisuuden työpaikkaa.

Olemme todella näppärät ja mukavat vuokralaiset. Kaikki olemme siistejä ja kilttejä, lampaat hoitaa pihassa kesäisin maisemoinnin, kissat pitää hiiret loitolla ja koira on kiltti ja harmiton vahtikoira. Äiti pitää puutarhahommista ja pihan laitosta, mutta onnistuu myös kaikenlainen pienremontointi, maalaus, tapetit ja korjaaminen. Puu ja sisustus alan artesaani.

Olemme rauhallisia ja helppoja luotettavia vuokralaisia ja hyvin tottuneet hoitamaan tilaa. Vuokran maksan aina suoramaksulla pankista päivänä jolloin sovitaan. Koko elämän asunut maatiloilla ja omakotitaloissa.

Etsimme kotia max vuokra 700e, luonnon läheltä, jos pihassa on valmiina aitauksia tai eläintenpitoon liittyviä rakennelmia niin niistä on paljon meille hyötyä, toki aitoja osataan tehdä tai pientä pihattoa, että ei välttämättömyys.

Tahtoisimme löytää sellaisen asunnon josta ei olisi mikään kiire lähteä, saisi vaikka olla lopun elämää, olisimme kiinnostuneita jopa ostamaan myöhemmin kun opiskelut saa päätökseen.

Viestillä vinkkiä/puhelin numeroa jos tälläistä paikkaa meille olisi tarjolla, niin olen takaisinpäin yhteydessä.


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys Turku - Helsinki - Tampere
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.