Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Kaksio/kolmio Ala-Malmi/Oulunkylä-minä ja lapsi


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Carolina W, 27. Huhtikuuta 2022. :

Hei, olen tammikuussa aloittanut motivoitunut sosionomi amk-opiskelija. Käyn satunnaisesti työkeikoilla henk.koht. avustajana ja iltapäiväkerhon ohjaajana. Minulla on opintotuki ja opintolaina lisäksi tuloina.

Minulla alkaa Vuosaaressa kesätyö 1.6 Helsingin kaupungille ja myöhemmin teen kehitysvammaisten parissa ensimmäisen työharjoitteluni syksyllä kaupungilla. Siksi tarvitsen mahdollisimman pian asunnon, voisin muuttaa 1.5 alkaen.

Lapsi vaihtaa koulua, on ensimmäisellä luokalla. Olen asunut Helsingissä ennenkin, nyt ei vain ole toiminut Korsossa (1,5 v. takana) asuminen, kun tukiverkot ja muu elämä on Helsingissä ja matkat on pitkiä.

Asunto olisi hyvä olla saavutettavissa bussi 560-pysäkin lähellä, jotta pääsen kesätöihin Vuosaareen helposti.

Meillä on kaksi vanhaa kissaa, eivät pissalle ympäriinsä.

En tupakoi, olen siisti, kierrätän kaiken mahdollisen ja maksan vuokratkin ajallaan. Tahdon rauhallisen asunnon, josta on lyhyt matka lapsen tulevaan kouluun. Kiitos.


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys Turku - Helsinki - Tampere
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.