Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kallio, 1 h + avok + kph + et = 28 m2, vapaa 08/ 2022


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Helsinginkatu 8, 27. Kesäkuuta 2022. :

Tarjolla Helsingissä, Kalliossa, Sörnäisten metroaseman lähistöllä, 5.krs:n sisäpihan puoleinen yksiö, näkymät Torkkelinmäelle, valoisa huoneisto, Helsinginkatu 8, Helsinki. Asunto vapautuu sop. muk. elokuussa 2022 ja viimeistään 31.8.2022!
1 h + avok + et + kph, pinta-ala on 28 m2 (ei tarkastusmitattu). Keittiöstä löytyy liesi, uuni ja jääkaappi-pakastin (jenkkikaappi). Liitäntä pyykinpesukoneelle löytyy, mutta pyykinpesukonetta ei välttämättä tarvita, sillä talossa on erittäin toimiva talopesula. Huoneisto on viihtyisä ja siisti sekä hyväkuntoinen. Talossa on myös putkiremontti tehty jokunen vuosi sitten.
Pohjaratkaisu on avara, tehokas ja käytännöllinen. Ikkunoista on viihtyisä näkymä etelään Torkkelinmäelle ja puistoon!
Talossa on pyörävarasto, talopesula, pyykinkuivaustilat (ulko- ja sisätila), sauna, tuuletusparvekkeet, sisäpiha ja kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on tarjolla runsaasti talon lähistöllä.
Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää Luottokunnan/NETSin/www.omatieto.fi -sivuston antama kirjallinen selvitys.
Asunnon sijainti on erittäin keskeinen ja liikenneyhteydet ovat mitä parhaimmat (metro, raitiovaunut, bussit ja junat)!


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys Turku - Helsinki - Tampere
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.