Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki: Asunto alkaen 1.8.-22 tai 1.9.-22


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Virve, 30. Kesäkuuta 2022. :

Hei!
Olen 52-vuotias viittomakielinen, puhuva kuuro nainen Vantaalta. Etsin parvekkeellista asuntoa Helsingistä. Toivoisin asunnon olevan hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Vantaalla olen asunut nykyisessä vuokra-asunnossani nyt reilun vuoden, ja maksanut vuokran säännöllisesti. Nykyiseltä vuokranantajaltani saa tarvittaessa suosituksen. Vuokran olen aina maksanut kahdessa osassa; ensimmäisen osan, kun saan Kelan asumistukea, ja toisen osan kun saan Kelan työttömyyspäivärahan. Olen työtön työnhakija.

Vuokra max. 700 euroa olisi erittäin hyvä minulle, koska Helsingin raja on 694 euroa yksinasuvalle (Kela). Toki saa olla pikkuisen ylikin, mutta ei paljoa. Vuokravakuus huomioidaan, ei tule Kelalta.
Asunto tilava yksiö tai pieni kaksio, vuokra max. 700 euroa.
Minulla ei ole lemmikkejä.

Muutto onnistuisi aikaisintaan elokuun alussa, jotta ehtii irtisanoa nykyisen asunnon. Myöhempikin ajankohta käy.

Minuun saa yhteyden joko sähköpostilla puro.virve@gmail.com tai Whatsappin kautta (045-6777 570). Voin myös halutessasi soittaa sinulle etätulkkauksen kautta, jos haluat keskustella kanssani. Minulle ei siis ole mahdollista soittaa, koska olen kuuro.

Ystävällisin terveisin

Virve Puro


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys Turku - Helsinki - Tampere
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.