Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Asunto Helsingistä


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Anna, 12. Lokakuuta 2022. :


Olen 41-vuotias rauhallinen ja liikunnallinen nainen. Etsin asuntoa mielellään pidemmäksi aikaa. Sijainnilla ei niin väliä, mutta esimerkiksi maunula, käpylä, pasila, kallio, keskusta alueet kiinnostaa. Hyvät lenkkeilymaastot lähellä olisi kiva, rauhallinen sijainti, mutta palvelut kuitenkin lähellä. En omista lemmikkejä. Asunnossa tulisi olla hyvin kaappitilaa, ja hyvä keittiö, uuni... koska tykkään leipoa ja laittaa ruokaa.

Luottotietoni on valitettavasti menneet aikoinaan, mutta olen siitä huolimatta hyvä ja kunnollinen ihminen sekä vuokralainen. Vuokrat olen maksanut aina ajoissa eikä koskaan ole tullut mistään valitusta joten vuokranmaksu ajoissa on aina varma. Jos takuu vaaditaan niin se tulisi kelalta maksusitoomuksena. 1 kuukausi. Vuokra max 700.

Asun tällä hetkellä Rovaniemellä, mutta olen alkanut kaipaamaan takaisin Helsinkiin. Heti kun vaan sopiva asunto löytyy niin olen valmis muuttamaan. Työtä varmasti löytyy, mutta asunto pitäisi olla. Jos sinulla on tarjota asuntoa vuokralle Marras tai Joulukuusta lähtien niin ota yhteyttä. Kiva jos saisimme sopimukset etänä kuntoon pitkän välimatkan takia, mutta tarvittaessa voin tulla paikan päällekin hoitamaan asian kuntoon.

YHTEYDENOTOT 0469057443


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys Turku - Helsinki - Tampere
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.