Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI/Ulkomailta väliaikaisesti Suomeen/Pien perhe etsii väliaikaista vuokra-asuntoa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Karl K, 17. Helmikuuta 2017. :

Olemme pien perhe (minä, vaimoni sekä pieni Inka koira) ja muuttamassa väliaikaisesti Hollannista Suomeen Helsinkiin. Asunnolle olisi tarvetta 1.4.2016 alkaen joko 3kk tai 6kk ajalle (Myös toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus olisi mahdollinen)

Olen vastavalmistunut (29.v) taiteiden kandidaatti ja aloitan keväällä Helsingissä palkallisen työharjoittelun. Harjoittelun kesto kesto on 6kk, mutta mikäli sinulla on asuntoa vuokralla osaksi mainittua aikaa olemme myös kiinnostuneita (esim. 01.04.2017- 31.06.2017)

Pystymme toimimaan joustavasti päivien kanssa, joten jos sinulla on asunto vuokralla lähellä näitä päiviä ota rohkeasti yhteyttä. Olemme siistejä ja luotettavia vuokralaisia ja etsimme asuntoa harjoitteluni ajalle. Pienestä Shiba Inu koirastamme lähtee vain hyvin, hyvin vähän karvaa, eikä hän myöskään hauku.

Vuokra-asunnon toivottu sijainti: Lauttasaari, Jätkäsaari, Alppila, Vallila, Kallio (keskeinen sijainti plussaa), mutta mikäli vuokraat asuntoa kyseiselle ajalle muualta Helsingistä olemme myös kiinnostuneita ja kuulemme mielellämme mahdollisesta vuokra-asunnostasi.

Tarpeisiimme riittää hieman tilavammat yksiöt ja edulliset kaksiot.

Vuokratoiveemme on n.800e tai läheltä oleva tarjous.

Takuuvuokra onnistuu tietysti, luottotietomme ovat kunnossa ja halutessanne voimme nykyiseltä vuokranantajaltamme pyytää suositusta.

Vastaan mielelläni kaikkiin lisäkysymyksiin.

Ystävällisin terveisin ja yhtedenottoja toivoen

Karl, Sarah ja Inka


[ Takaisin päävalikkoon]

Takaisin Opiskelijoiden asuntovuokraus Helppiin
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.