Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

PIRKANMAA / 3hlö perhe etsii max 1000e asuinratkaisua


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Juha Laitila, 02. Tammikuuta 2023. :

Hei maailma, tarvitsemme apuasi! Meidän pieni kolmihenkinen perhe etsii yli 60 neliön asuintilaa. Toivomme ensisijaisesti pidempiaikaista alle 1000e vuokra-asuntoa, mutta mahdollisuus myös alle 100k asunnon ostoon. Työt ja vauvan leikkikaverit ovat Tampereella, joten asunnon sijainti olisi hyvä olla julkisten liikenneyhteyksien tavoitettavissa.

Olemme luotettava yksinkertaista elämää ja luontoympäristöä arvostava poppoo, jolta onnistuu tarvittaessa esimerkiksi remonttihommat tai muu huolenpito. Näitä voi vaikka hyödyntää osana sopimustakin. Jonkinlainen autopaikka, päiväkoti ja sauna täyttäisi kaikkien perheenjäsenten unelmat, mutta ilmankin tulemme toimeen. Kerromme mielellämme lisää ja otamme kiitollisena vastaan kaikenlaiset ehdotukset ja vinkit.

Puh/WhatsApp 0402160860


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys Turku - Helsinki - Tampere
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.