Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Huone kimppakämpässä Tampereella


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Tanja, 06. Maaliskuuta 2023. :

HUONE TAMPEREELLA TAMMELASSA

Vuokrataan huone kimppakämpästä. Vuokra on 450 €/kk sisältäen veden. Sähkölasku jaetaan neljän hengen kesken. 1kk takuuvuokra.

Huone sijaitsee arvotalossa aivan Tammelantorin kupeessa. Huone on noin 17 neliötä. Yhteisiin tiloihin kuuluu keittiö kaikkine varusteineen, eteisaula, wc, sekä wc+kylpyhuone ja sauna. Kylpyhuoneessa on myös kylpyamme!

Kämppiksinä täällä asuu Tanja, Emma, Pauliina sekä 15-vuotias Ami-kissa. Kissa asuu Tanjan kanssa, joten sinun ei tarvitse huolehtia kissasta, mutta se on kiltti ja sitä saa rapsuttaa. Kotimme ei ole kommuuni, vaan ennemminkin kimppakämppä. Kukin elää omaa elämäänsä, mutta toki täällä on yhteisen kodin tunnelmaa ❤

Etsimme ensisijaisesti nais- tai muunsukupuolista ihmistä. Olemme iältämme 30-40-vuotiaita, joten toivomme kutakuinkin samalta ikähaitarilta asukasta.

Laita viestiä jos kiinnostuit ja kerro vähän itsestäsi :)


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys Turku - Helsinki - Tampere
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.