Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tuusula, Kerava ja Tikkurilan lähialueet - majoitus remontin ajaksi naiselle


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Netta, 21. Maaliskuuta 2023. :

Tuleva "remonttipakolainen" etsii edullista solua, alivuokralaishuonetta, yksiötä, kaksiota, mökkiä tai muuta lyhytaikaiseen majoitukseen sopivaa asuintilaa, jossa mielellään autopaikkamahdollisuus. Asuintila voi olla kalustettu tai tyhjä. Etusijalla hyvä sijainti suhteessa Tikkurilaan, sillä loman loputtua työt kutsuvat.

Arvioitu tarve tällä hetkellä max. 2 kk ajalla 16.6. - heinä/elokuun vaihde.

Olen matkoilla mm. juhannuksen ja kesäloman ajankohdan vahvistuttua reissaan muutoinkin, mutta reissujen välissä ja, kun loma loppuu ja työt alkavat, tarvitsen majapaikan, jossa voin tehdä osan viikosta myös etätöitä.

Asukkaaksi saat luotettavan, siistit elin- ja käytöstavat sekä moitteettomat luottotiedot omaavan aikuisen naisen. Ettei mene pelkäksi kehumiseksi, niin paheeni on tupakointi, jota suoritan ainoastaan ulkotiloissa.

Jos tarjolla on yhteisöasumisvaihtoehto, voin halutessasi autella erilaisissa kodinhoito- tai puutarhapuuhissa ja työkalupakkini avulla nikkarointikin onnistuu. Lemmikit plussaa ja voin myös tarjota hoitopalvelua, jos haluat itse matkailla tai käydä muuten viihtymässä vapaalla ja lastenhoitokin luonnistuu ”vanhasta muistista”.

Jos sinulla on tarjota sopiva majapaikka, ota yhteyttä ja kerro lisätietoja vuokrapyynnön kera. Etenkin mahdollista yhteisasumista ajatellen, tapaan ja tutustun mielelläni ennen vuokrauspäätöksen tekemistä.


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys Turku - Helsinki - Tampere
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.