Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HELSINKI - pariskunta etsii asuntoa kantakaupungin alueelta


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt TJ, 25. Toukokuuta 2023. :

Hei kaikki asunnon omistajat/vuokranantajat!
Täällä olis lähempänä kolmenkymmenen oleva pariskunta, joka etsii siistiä, pitkäaikaista kotia kantakaupungin alueelta hyvillä kulkuyhteyksillä (metro+sporat). Mielellään kallio/sörnäinen/vallila/pasila/alppila..(kantakaupunki) tai vastaavilta tutuilta alueilta
. Olemme kumpikin työssäkäyviä sekä myös toisella lisänä opiskeluja jäljellä loppurutistuksien verran sitten kesän jälkeen. Laaja kotivakuutus löytyy, mutta valitettavana isona miinuksena meillä on luottotiedoissa vanhoja merkintöjä nuoruuden ajoilta, joita nyt maksellaan vielä edelleen kuukausittain, että puhtaat tiedot mahd. pian saataisiin takaisin, mutta pakko myös mainita, että tämä ei tule vaikuttamaan vuokranmaksu kykyymme sekä myöskin velkaa ei ole mitään useita tuhansia euroja. Kerromme mielellämme lisää, jos kysyttävää tulee :)

Aikataulusta sen verran, että mieluiten etsimme asuntoa joka vapautuisi tässä kesän aikana ennen syksyä. Esim. heinä-elokuusta alkaen sekä ajallisesti joustoa kumpaakin suuntaan ja vuokraa olisimme valmiita maksamaan +- 950€ paikkeilla.

Jos vielä kiinnostaa tutustua meihin lisää ja sinulta löytyy tarjota meille siisti koti johon etsit hyviä vuokralaisia, niin laita viestillä tietoja tulemaan millainen, mistä ja millä aikataululla jne. niin vastailemme mahdollisimman pian/soittelemme sinulle takaisin päin!


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys Turku - Helsinki - Tampere
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.