Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kamppi, 1 h + k + kph + et = 29 m2, vapaa 01.09.2023-


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt YKSIÖ KAMPISSA, 02. Elokuuta 2023. :

Tarjolla Helsingissä, Kampissa, Kalevankatu 22, 5. kerroksen sisäpihan rauhallinen, valoisa ja erittäin hyväkuntoinen yksiö. Talossa kaikki remontit on tehty!

1 h + pienkeittiö + et + kph, pinta-ala on noin 29 m2 (ei tarkastusmitattu). Pesukoneelle löytyy liitäntä ja talosta löytyy myös pesukone, joten omaa konetta ei välttämättä tarvita!

Huoneisto on erittäin siisti, valoisa ja se on remontoitu jokunen vuosi sitten. Talo on erittäin rauhallinen ja hyväkuntoinen. Hissi.

Pohjaratkaisu on avara, arvokas ja Jugend Empire-tyyliä edustava. Asunto vapautuu elokuun aikana 2023 sopimuksen mukaan ja viimeistään 31.08.2023.

Talossa on vinttikomero, pesutupa, pyörävarasto, tuuletusparvekkeet ja pyykinkuivaustila. Liikenneyhteydet ovat loistavat eri puolille kaupunkia ja kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on runsaasti tarjolla talon lähistöllä.

Vuokra on neuvoteltavissa, noin 900 EUR/kk. Vuokravakuus 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa tilisiirtona.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan, NETSin tai omatieto.fi antama selvitys.

Asunnon sijainti on erinomainen ja liikenneyhteydet ovat loistavat (raitiovaunut, bussit, metro ja junat)! Tervetuloa tutustumaan! Yhteydenotto sähköpostilla!


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys Turku - Helsinki - Tampere
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.