Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE Haussa vuokrattava rivi-, pari- tai omakotitalo (2-3h)


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kaisu Kauppinen, 30. Marraskuuta 2023. :

Olisiko sinulle tarjota meille koti Tampereelta 31.12. / 1.1. lähtien?

Olemme luotettava ja rehellinen pariskunta, molemmat noin 35 ikävuoden kieppeillä, nyt muuttamassa Tampereelle Eeron vakituisen työpaikan perässä. Eero työskentelee ammattimuusikkona ja Kaisu sosiaalialan tehtävissä. Mukanamme on muuttamassa sopeutuvainen ja hiljainen reilu parivuotias porokoira.

Arvostamme kodissamme riittäviä säilytystiloja, toimivaa keittiötä ja astianpesukonetta, pihaa ja luonnonläheisyyttä sekä hyviä kulkuyhteyksiä keskustaan. Otamme huomioon sekä kaksiot että kolmiot. Oma sauna ja auton tolppapaikka olisi plussaa! Lämmityksen toivoisimme olevan muun kuin sähkölämmityksen. Vuokrakatto 1050e.

Olemme ehdottoman luotettavia, maksamme vuokran ajallaan sekä kohtelemme asuntoa kuin omaamme. Olemme siistejä ja savuttomia, molempien luottotiedot ovat luonnollisesti kunnossa. Haemme pitkäaikaista kotia.

Otathan rohkeasti yhteyttä mikäli sinulla olisi tarjota meille sopiva asunto. Jos emme vastaa puhelimeen, olemme töissä mutta soitamme takaisin heti kun pystymme!

Paras aika tavoitella puhelimitse Kaisua viikolla 48 torstaista lähtien on klo 15 jälkeen. Eeron tavoittaa puhelimitse vaihtelevasti.

Odottavaisin terveisin,

Kaisu Kauppinen
P. 050 544 9225
kaisukauppinen@yahoo.com

Eero Kiukkonen
P. 050 544 3753
eero.kiukkonen@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys Turku - Helsinki - Tampere
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.