Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

YLIKIIMINKI (OULU) Etsitään vuokralle omakotitaloa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Susanna Holmqvist, 06. Helmikuuta 2024. :

Meillä on edelleen hakusessa vuokralle mieluiten omakotitalo YLIKIIMINGISTÄ. (Myös muut toimivat asumisratkaisut, kuin omakotitalo, voidaan ottaa huomioon.)

Kriteereinä on että makuuhuoneita pitäisi olla 3. Meillä on myös kaksi kissaa, joten lemmikit tulisi olla sallittu. Talon tulisi sijaita niin, että alakouluikäinen lapsi pystyy itse kulkemaan Ylikiimingin kouluun TAI vaihtoehtoisesti on oikeutettu koulukuljetukseen kyseiseen kouluun. Ei haittaa, vaikka talo sijaitsisi kauempana Ylikiimingin keskuksesta, kun ns."lähikoulu" on Ylikiimingin koulu.

Meillä muutto on ajankohtainen siksi, että perhetilanne muuttuu, emmekä tarvitse enää niin isoa taloa, jossa tällä hetkellä asumme. Pois Ylikiimingistä emme halua useastakin syystä, joista tärkeimpänä se, että alakouluikäinen lapseni vaihtoi koulua juuri vuosi sitten, eikä haluta jatkuvia muutoksia lapselle.
Vakituisesti meillä asuu muuton jälkeen 2 aikuista ja 2 lasta. Lisäksi 5 lasta käy säännöllisesti meillä. Meille omakotitalossa asuminen on tuttua, joten pihatyöt yms. ovat tuttuja eivätkä tuota ongelmaa. Vakituiset tulot löytyy ja vuokrat maksamme aina ajallaan. Luottotiedot on myös kunnossa. Meistä saa pitkäaikaiset ja luotettavat vuokralaiset, jotka varmasti hoitavat asiat sovitulla tavalla.
Jos sinulla on tarjota meille omakotitaloa (tai muuta toimivaa asumisratkaisua), kerron mielelläni perheestämme lisää 🙂
e-mail: holmqvistsusanna@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys Turku - Helsinki - Tampere
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.