Vuokra-asunnot Turku
Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokra-asunnot Turku pääsivu Vuokra-asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Yksityinen huone / Share Huoneisto Pohjois-Haaga, 00400 Helsinki


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Henry K, 22. Toukokuuta 2024. :

Vuokrataan huone 70 neliön kolmiossa sijaitsevasta Pohjois-Haagassa, 00400 Helsingissä, Teuvo Pakkalan tiellä lähellä K Marketia. Vuokraus voi alkaa välittömästi:

16.-30. toukokuuta: Puolentoista kuukauden vuokra
kesäkuuta eteenpäin: Kokonainen kuukausi, aloittaen kesäkuusta eteenpäin.

Tämä järjestely sopii myös vaihto-opiskelijoille, ja vuokra-aika on saatavilla lyhyeksi ajaksi toukokuusta joulukuuhun 2023.

Asunto on varustettu pyykinpesukoneella ja astianpesukoneella. Kätevästi sijaitsee lähellä kaksi TRAM 15 -pysäkkiä, jotka tarjoavat helpon pääsyn Helsingin keskustaan tai Itä-Helsinkiin, sekä Huopalahden rautatieasemaa/Pohjois-Haagan rautatieasemaa, josta on yhteydet Helsinki-Vantaan lentokentälle tai kaupungin keskustaan. Useita bussireittejä on myös saatavilla kulkemiseen mihin suuntaan tahansa.

Rauhallisella naapurustolla sijaitseva asunto mahdollistaa nopean liikkumisen kaupungin keskustaan tai Pasilaan. Asunto tarjoaa helpon pääsyn erilaisiin palveluihin, mukaan lukien K-Market, ulkokuntosali, PRISMA, SALE ja muut.

Vuokra on 635 euroa. Vuokra-aika alkaa muuttopäivästä.

Päävuokralaisena odotan, että vuokralainen on kunnollinen, siisti, yhteistyöhaluinen ja rauhallinen.

Saatavilla välittömästi.


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys Turku - Helsinki - Tampere
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.